Partij van de Arbeid HG

uw lokale partij als het er echt om gaat

De PvdA in Hardinxveld-Giessendam staat voor een sociaal en rechtvaardig beleid, met in ieder geval voldoende sociale voorzieningen, voor mensen die deze ook echt nodig hebben.


Voormalig PvdA wethouder doneert afscheidsgift aan Leergeld

 

4 juni 2014

Op zijn afscheidsreceptie op 25 april als Wethouder Samenlevingszaken van de gemeente Hardinxveld-Giessendam, ontving  Eelke Kraaijeveld van zijn gasten een mooi bedrag voor het goede doel.

image

Het stond voor hem vast dat hij deze giften geheel wilde bestemmen voor het werk van Stichting Leergeld in de regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Hij overhandigde de voorzitter van Leergeld, Cees Nugteren symbolisch een cheque  ter waarde van € 975,- Eelke Kraaijeveld:

“Tijdens mijn wethouderschap heb ik kennis gemaakt met het werk van Stichting Leergeld en dit sprak mij sterk aan.  Ik wil deze gift  graag bestemmen voor cultuur en sport-activiteiten  voor de groeiende groep kinderen en jongeren in onze regio die zijn aangewezen op hulp vanuit Leergeld.”

 

Voorzitter van Stichting Leergeld, Cees Nugteren dankte Eelke Kraaijeveld hartelijk voor het bestemmen van deze gift. “ Ik hoop dat dit gebaar  navolging zal vinden bij anderen. Met de gift kan Stichting Leergeld zeker 10 tot 15 jongeren extra helpen, zodat ze hun favoriete sport of hobby kunnen uitoefenen. .

Top