partij van de arbeid HG

uw lokale partij als het er echt om gaat

Dag van de Arbeid

 • Zoals eerder al aangegeven willen wij jullie op de hoogte houden van wat er zoal speelt binnen onze afdeling, fractie en bestuur.

  Allereerst willen wij al onze leden uitnodigen om op 1 mei de dag van de arbeid te vieren in een gezamenlijke bijeenkomst met de afdelingen Gorinchem, Molenlanden en Hardinxveld-Giessendam. Deze 1 mei viering zal plaats vinden in theater De Vijf Zinnen in Gorinchem.

  Momenteel werken we aan het programma voor deze avond.
  Naast het reeds besproken entertainment is er voldoende tijd ingeruimd om van gedachten te wisselen met elkaar en met de verschillende fractieleden.
  Zodra het complete programma gereed is en de eventuele spreker(s) bekend zijn zal ik dat toe sturen. Uiteraard zijn partners en eventuele belangstellenden in uw naaste
  omgeving of familie van harte welkom.


  Graag ontvangen wij een opgave van het aantal personen waarmee u deze viering wilt bijwonen. Om het de organisatie deze viering goed te laten voorbereiden, verzoeken wij deze opgave te doen voor 15 april via ons mail adres pvdahg@gmail.com

  Ook willen wij jullie bij deze uitnodigen voor de Algemene Leden Vergadering

  De vergadering zal gehouden worden op maandag 15 april a.s. In het gebouw van de O.K.K. Aanvang 20:00 uur.

  De agenda voor deze vergadering zal binnenkort worden toe gestuurd.

  Tenslotte zullen er de komende weken gesprekken plaats vinden met de afdelingen Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam om tot bestuurlijke samenwerking te komen. Hierover zullen we jullie op de hoogte houden de komende tijd. 

  Namens het Bestuur,

  Fien de Jager

  --

  Vriendelijke groet, 

  Bestuur Partij van de Arbeid Hardinxveld Giessendam 

Top